Ove Skår Entreprenør-logo.

Entreprenør

Vår forpliktelse til kvalitet, pålitelighet og kundetilfredshet er sentral i vår virksomhet. Vi setter våre kunder høyt og legger grunnlaget for solide og gode relasjoner basert på gjensidig tillit og respekt. Med vår lange erfaring og brede kompetanse i bransjen, leverer vi arbeid av høy kvalitet og skaper varige resultater for fremtiden.

Entrepriseformer

Ove Skår AS tilbyr tjenester i ulike entrepriseformer som total-, general- eller som hovedentreprenør. Vi er organisert for å håndtere et bredt spekter av byggeprosjekter.

Våre spesialiteter inkluderer arbeid med betong, bygg i massivtre, tyngre limtre- og takkonstruksjoner og tømrerarbeider. Vi har bred kompetanse innen prosjektstyring, som er avgjørende for en vellykket gjennomføring av ethvert prosjekt.

Vårt styringskompass er skadefrie og miljøvennlige byggeplasser med overlevering til avtalt kvalitet, tid og pris. Bruke av ulike Standarder er en del av vår daglige verktøykasse.

Bilde av ansatte i møte hos Ove Skår Entreprenør.

Utvalgte prosjekter

Lærlinger

Ove Skår AS er stolte over å være en godkjent lærlingbedrift. Vi tror på betydningen av å investere i fremtiden og utvikle talentfulle enkeltpersoner.

Våre lærlinger er ikke bare en del av vår bedrift, de er fremtiden for bransjen vår.

Vil du vite mer, eller ønsker du å bli lærling hos oss? Trykk på knappen under for å finne ut mer.

To arbeidspersoner i oransje synlighetsklær og verneutstyr arbeider på en byggeplass.

Jobbe med oss?

Vi er alltid på jakt etter dyktige kollegaer!

Vi har store ambisjoner for fremtiden og trenger stadig nye medarbeidere.