Ove Skår Gruppens logo.

Sosialt engasjement

Sosialt engasjement for Ove Skår Gruppen betyr at vi forplikter oss til samfunnsansvar ved å støtte kultur og idrett i vårt lokalsamfunn. Vi sponsorer idrettslag, langrennsløpere, friidrettsutøvere, kulturhus og sosiale foreninger.

Gjennom disse partnerskapene ønsker vi å fremme sunn aktivitet, kulturell utvikling og samhold i samfunnet vårt. Sammen bygger vi en bedre fremtid for vårt lokalsamfunn.

Vidstrakt og inkluderende

Ove Skår Gruppen, med røtter i Sarpsborg, støtter i dag en bred portefølje av positive initiativer og aktører som kollektivt bidrar til utviklingen av vårt lokalsamfunn.Vårt sosiale engasjement spenner over en variert skala, fra idrett til kultur og fra barn til voksne. Vårt engasjement er vidstrakt og inkluderende. Den felles tråden i vår samfunnsmessige oppgave, er ønsket om å realisere en konkret positiv innflytelse.

Ledelsesprosessene i bedriften har fokus på mangfold, inkludering og likestilling for å styrke intern kompetanse, arbeidsmiljø, personlig utvikling og vekst. Et godt forankret HMS-system bidrar til et godt arbeidsmiljø for våre egne ansatte, innleide og samarbeidspartnere. Dette er noe som er helt sentralt for å sikre en bærekraftig lønnsomhet for bedriften og bransjen.

Liten gutt i blå fotballdrakt som deltar på fotballtrening.