Ove Skår Gruppens logo.

Ledige stillinger

Ove Skår Entreprenør er en del av Ove Skår Gruppen, som i dag er en av Østfolds ledende entreprenører.

Selskapet ble etablert i 1989. Vårt marked er østre Viken og Oslo, hvor vi har gjennomført mange store og betydningsfulle prosjekter.

Våre ledige stillinger

Stillingstittel:
Arbeidsleder
Søknadsfrist
29.07.24

Hvorfor jobbe med oss?

Ove Skår Gruppen AS er eiendomsutvikler innen bolig- og næringseiendommer, og en fremtredende entreprenør gjennom Ove Skår AS. Selskapet har også en portefølje av næringslokaler som tilbys for utleie. Vårt fokus ligger på å levere høykvalitetsprosjekter som balanserer hensynet til klima, miljø, økonomi og samfunn. Vi jobber kontinuerlig med innovasjon og søker løsninger for fremtidens bygg og anlegg, samtidig som vi forstår og imøtekommer våre kunders behov. Sammen med våre kunder arbeider vi for å forme en bærekraftig fremtid.

Ove Skår Gruppens hjemmemarked er definert som Østfold, Oslo og Akershus, med hovedvekt på Østfold og søndre Akershus. I dag har konsernet passert over 100 ansatte og vårt mangfoldige team i Ove Skår Gruppen AS består av dedikerte ansatte med ulik kompetanse. Vi har fagarbeidere som er avgjørende for å sikre vellykket gjennomføring av prosjekter, prosjektledere og arbeidsledere som styrer og koordinerer arbeidet, og støttefunksjoner som spiller en avgjørende rolle for å opprettholde vår høye standard. Sammen utgjør vi et sterkt fellesskap som jobber mot våre felles mål. 

Vi tror på å investere i våre medarbeideres vekst og trivsel. Derfor tilbyr vi opplæringsmuligheter og karriereutvikling som gjør det mulig å utvikle deg innen vår organisasjon. Vi er stolte av å skape en arbeidsplass der våre ansatte kan realisere sitt fulle potensial og trives i en dynamisk bransje.

Bli med oss i Ove Skår Gruppen AS, hvor vi jobber sammen for å forme fremtiden for eiendoms- og entreprenørbransjen med bærekraftige og kundeorienterte prosjekter.

Lærling? 


Ønsker du å bli lærling hos oss? Les mer om dette her.

Send oss en åpen søknad

Om vi ikke har noen utlyste stillinger – eller om stillingen(e) som er utlyst ikke passer for deg – tar vi gjerne i mot en åpen søknad. Kompetente folk ønsker vi gjerne å gi gode muligheter!

Fyll inn skjemaet under, og last opp søknad og CV, for å søke på stillingen. * = påkrevde felter.