Ove Skår Eiendom-logo.

Eiendomsutvikling

Ove Skår Gruppen AS har en lang historie innen eiendomsutvikling, og vår ekspertise strekker seg over ulike typer prosjekter. Dette inkluderer alt fra boligbygging i felt, større og mindre leilighetsprosjekter, til et vidt spenn av næringsbygg.

Vårt spenn av prosjekterfaring har gitt oss kompetanse og tyngde innen ulike aspekter av eiendomsutvikling.

Eiendomstyper

Vår spesialitet inkluderer arbeid med tyngre limtrekonstruksjoner og tømrerarbeider. I de fleste oppdragene våre utfører vi betong- og tømrerarbeid med våre egne ansatte. Dette gjør det mulig for oss å opprettholde kontroll over kvaliteten og effektiviteten i arbeidet.

Vi er autoriserte og har sentral godkjenning som utførende innen flere fagområder og tiltaksklasser. Dette inkluderer plasstøpte betongkonstruksjoner, tømrerarbeid og montering av trekonstruksjoner, samt montering av bærende metall- eller betongkonstruksjoner.

Vi streber alltid etter å bygge miljøeffektivt og med så lite fotavtrykk som mulig, i alle våre prosjekter.
I dag tilbyr banker bedre lånebetingelser om du kjøper en bolig med miljøvennlige løsninger, gjennom såkalte grønne lån. Sjekk din bank for mer informasjon rundt grønne lån.

Du lese mer om vår forpliktelse til å levere miljøvennlige løsninger i området Miljø og Bærekraft.

Knapstadhagen boliger, uppført av Ove Skår entreprenør.

Bolig

I våre boligprosjekter er hovedfokuset på å skape boliger med kvaliteter som gir et godt bomiljø.

Våre prosjekter er tegnet med nøye gjennomtenkte planløsninger, med fokus på god romfølelse. Vi legger også vekt på å skape utemiljøer som gir beboerne hyggelige møteplasser.

Næring

Ove Skår Gruppen bygger moderne og lyse næringslokaler som er skreddersydd for ulike formål, dette inkluderer forretning, kontor, tjenesteyting og servering. 

Vi fokuserer på å levere toppmoderne fasiliteter med godt gjennomtenkte løsninger i våre næringslokaler, som skaper ideelle arbeids- og forretningsmiljøer. Vi etterstreber å levere lokaler som fremmer produktivitet og trivsel, uansett hvilken bransje du er i.

Næringslokaler til leie

Ove Skår Gruppen har et variert utvalg av lokaler tilpasset ulike formål, dette inkluderer forretning, kontor, tjenesteyting og servering.

I tillegg til dette besitter vi også lokaler hvor leietaker selv kan påvirke utforming lokalet. Med toppmoderne fasiliteter og godt gjennomtenkte løsninger, legger vi til rette for en produktiv og trivelig arbeidsplass, uavhengig av bransje.

Et utvalg av våre eiendommer

Jobbe med oss?

Vi er alltid på jakt etter dyktige kollegaer!

Vi har store ambisjoner for fremtiden og trenger stadig nye medarbeidere.