Ove Skår Entreprenør-logo.

Prosjekt

Vår dedikasjon til kvalitet, pålitelighet og kundetilfredshet er kjernen i alt vi gjør. Vi verdsetter våre kunder og bygger sterke relasjoner basert på gjensidig tillit og respekt. Med vår omfattende erfaring og ekspertise i bransjen kan du være trygg på at vi leverer førsteklasses arbeid og skaper varige resultater.

Enterpriseformer

Ove Skår tilbyr tjenester som entreprenør og byggmester. Som en enterpriseform er vi organisert for å håndtere et bredt spekter av byggeprosjekter, enten det er store bygg- og anleggsprosjekter, renoveringer eller mindre oppdrag.

Som entreprenør og byggmester streber vi etter å levere kvalitet i alle aspekter av vårt arbeid. Vi bruker kun materialer av høy kvalitet og følger strenge standarder for å sikre at våre prosjekter oppfyller de høyeste standarder.

Våre spesialiteter inkluderer arbeid med tyngre limtrekonstruksjoner og tømrerarbeider. Vi har bred kompetanse innen prosjektstyring, som er avgjørende for en vellykket gjennomføring av ethvert prosjekt.

Illustrasjonsbilde av byggetegninger for entrepriseformer

Utvalgte prosjekter

Lærlinger

Ove Skår Entreprenør er stolte over å være en godkjent lærlingbedrift. Vi tror på betydningen av å investere i fremtiden og utvikle talentfulle enkeltpersoner.

Våre lærlinger er ikke bare en del av vår bedrift, de er fremtiden for bransjen vår.

Gjennom våre lærlingprogrammer gir vi unge mennesker muligheten til å lære og vokse i et trygt og støttende arbeidsmiljø. Vi ser på lærlinger som en verdifull ressurs, og vi er dedikert til å veilede dem på veien til å bli dyktige fagpersoner.

Vi tror også at investeringen i lærlinger ikke bare gavner vårt firma, men også samfunnet som helhet ved å bidra til å utdanne og utvikle de neste generasjonene av fagfolk innen bygg- og anleggsbransjen.

Vil du vite mer, eller ønsker du å bli lærling hos oss? Trykk på knappen under og kontakt oss i dag!

To arbeidspersoner i oransje synlighetsklær og verneutstyr arbeider på en byggeplass.

Jobbe med oss?

Vi er alltid på jakt etter dyktige kollegaer!

Vi har store ambisjoner for fremtiden og trenger stadig nye medarbeidere.