Ove Skår Gruppens logo.
>
>
Vi har flyttet til Stjernebygget i Sarpsborg sentrum!
Stjernebygget Sarpsborg
Gruppen

Vi har flyttet til Stjernebygget i Sarpsborg sentrum!

Etter 20 år i Klokkergårdveien har vi flyttet til nye, moderne lokaler i Stjernebygget i Sarpsborg sentrum. Flyttingen markerer slutten på en æra og begynnelsen på en spennende ny fase for selskapet.


Ove Skår i nye lokaler på Stjernebygget

Behov for mer plass

Grunnen til flyttingen er enkel: vi har vokst ut av de gamle lokalene våre. Etter to tiår var det på tide med en oppgradering.

«Vi ønsket å samle alle medarbeiderne på kontoret i samme lokaler og på en flate,» sier Fredrik Martinsen, Daglig leder i Ove Skår Entreprenør.

Fredrik Martisen og Janne Eidissen i Ove Skår

Bilde: Fredrik Martinsen og Janne Eidissen

«Vi ønsket å samle alle medarbeiderne på kontoret i samme lokaler og på en flate» 

Fredrik Martinsen, Daglig leder Ove Skår Entreprenør


Moderne fasiliteter i historiske omgivelser

De nye kontorene i Stjernebygget, som tidligere var administrasjonsbygget til Borregaard, er både moderne og romslige. Med drøye 500 kvadratmeter fordelt på 27 kontorer, tre møterom og flere sosiale soner, er de ansatte sikret et godt arbeidsmiljø.


En positiv endring for de ansatte

De ansatte er svært fornøyde med flyttingen. «Etter bare en uke føler vi oss allerede hjemme her,» forteller Martinsen. «De nye lokalene er lyse, moderne og inspirerende – noe som gjør at vi virkelig gleder oss til å komme på jobb hver dag.» 

Vi ser også på det nye kontoret som et positivt trekk for rekruttering, da moderne og attraktive lokaler er viktig for å tiltrekke seg nye talenter.

Janne Eidissen og Ludvig Ystrøm
Foto: Janne Eidissen og Ludvig Ystrøm

«De nye lokalene er lyse, moderne og inspirerende – noe som gjør at vi virkelig gleder oss til å komme på jobb hver dag.» 


Takk til de involverte

Flytteprosessen har blitt ledet av Janne Eidissen og Ludvig Ystrøm, som har koordinert oppsett og klargjøring av de nye kontorene. «De har gjort en formidabel jobb og flytteprosessen har vært smidig for alle ansatte på kontoret, takket være god planlegging og oppfølging fra Janne og Ludvig,» forteller Martinsen.

En takk går også til gårdeier Tommy Heggenes og hans team på Stjernebygget. De har lagt til rette for en vellykket flytting.

Kontor & Interiør ANS har levert inventar til de nye lokalene, og deres kvalitetsmøbler har bidratt til å skape et profesjonelt og komfortabelt arbeidsmiljø.

Fremtiden i Stjernebygget

Med flyttingen til Stjernebygget ser vi frem til en ny æra med vekst og utvikling. De nye lokalene gir rom for videre ekspansjon og sikrer at vi kan fortsette å levere høy kvalitet til våre kunder. 

“Vi gleder oss til å være tettere på Sarpsborgs næringsliv og ser frem til mange produktive år i våre nye lokaler,” avslutter Fredrik Martinsen.