Ove Skår Gruppens logo.
>
>
Tobias Gyllensten ble tildelt prisen “Up and Coming” for unge i næringslivet i Sarpsborg
Up and Coming Sarpsborg Næringsforening Ung 2024
Entreprenør

Tobias Gyllensten ble tildelt prisen “Up and Coming” for unge i næringslivet i Sarpsborg

For aller første gang ble det arrangert konferanse for det unge næringslivet i Sarpsborg. Svært gledelig var det at vår egen Tobias Gyllensten, ble tildelt prisen «Up and Coming» i konkurranse med mange talentfulle ledere under 40 år i Sarpsborg.


Tobias Gyllensten vinner Up and Coming prisen 2024

Første konferanse for det unge næringslivet i Sarpsborg

Konferansen samlet rundt 60 unge og engasjerte deltakere i det unge næringslivet i Sarpsborg. Arrangøren var ressursgruppen UNG i Sarpsborg næringsforening. Prisen «Up and Coming» tildeles en lokal ildsjel som er ambisiøs, tar ansvar, har en sterk drivkraft og er under 40 år. 

Sarpsborg næringsforening beskriver bakgrunnen for initiativet med; 

– Vi ønsker å samle de som viser engasjement, de som har gnisten til å drive endring, og de som vil dra nytte av å bygge et sterkt lokalt nettverk som vil bidra til å løfte Sarpsborg til nye høyder.

Mariann Karlsen og Tobias Gyllensten
Foto: Sarpsborg Næringsforening – Mariann Karlsen fra Næringsforeningen deler ut pris til Tobias Gyllensten

«Tobias fullførte sin bachelor i ingeniørfag – bygg i juni 2021. I september samme år startet han som prosjektingeniør i fjerde og siste byggetrinn på Tindlund Park med 74 nye leiligheter. Tobias utmerket seg som en pålitelig og dyktig representant for vår bedrift. Vi ser på Tobias som en fremtidig prosjektleder. Hans engasjement, ansvarsfølelse og profesjonalitet gjør ham til en uvurderlig del av vårt team, og vi er sikre på at han vil spille en viktig rolle i årene som kommer.» 

Ove Skår Entreprenør innspill til nominasjon


Kriteriene  

Kriteriene for utvelgelsen var;

– Vi ønsker å gi denne prisen til en person vi er sikker på kommer til å være en som vil spille en stor rolle i Sarpsborg i årene som kommer. Denne personen har utmerket seg med kvalitet, aktivitet og profesjonalitet i næringslivet.


Sarpsborg Næringsforening Ung
Foto: Sarpsborg Næringsforening


Veldig fortjent

Tobias har fått flere utfordringer siden han startet i jobben som prosjektingeniør hos oss i 2021. I august 2023 ble han utpekt som høyre hånd for vår prosjektleder ved oppstarten av bolig- og næringsprosjektet Gressvik Torg. 1. januar i år signerte han en ny arbeidsavtale som byggeleder, med delansvar for det operative arbeidet i prosjektene sammen med prosjektleder.

Vårt innspill i nominasjonen av Tobias;
– Tobias fullførte sin bachelor i ingeniørfag – bygg i juni 2021. I september samme år startet han som prosjektingeniør i fjerde og siste byggetrinn på Tindlund Park med 74 nye leiligheter. Tobias utmerket seg som en pålitelig og dyktig representant for vår bedrift. Vi ser på Tobias som en fremtidig prosjektleder. Hans engasjement, ansvarsfølelse og profesjonalitet gjør ham til en uvurderlig del av vårt team, og vi er sikre på at han vil spille en viktig rolle i årene som kommer.

Vi gratulerer så mye med utmerkelsen og gleder oss over å få delta i din utvikling.