Ove Skår Gruppens logo.
>
>
Gisle Eidissen ble hyllet av kollegaer og inviterte gjester på Borregaard Hovedgård

Gisle Eidissen ble hyllet av kollegaer og inviterte gjester på Borregaard Hovedgård

Etter 29 år som leder i Ove Skår AS og Ove Skår Gruppen, har Gisle Eidissen valgt å trappe ned. Sammen med Ove Skår, Skule Reiersen, Jan Erling Grav, Morten A. Karlsen og de senere år Fredrik Martinsen har Gisle vært med på å bygge selskapet prosjekt for prosjekt til slik vi kjenner det i dag. Gisle vil nå innta en rådgiverrolle samtidig som han beholder sin stilling som nestleder i selskapets styre.


Foto: Gisle Eidissen og Ove Skår

Har bygget et solid fundament

Da Gisle startet i 1995, gikk byggmesterfirmaet Ove Skår AS gjennom en omstrukturering og fikk entreprenørgodkjenning. Samtidig ble det satset på større byggeoppdrag med hoved- og totalentrepriser. Gisle ble utnevnt til daglig leder 01.01.1996. Allerede høsten 1995 fikk Ove Skår AS sitt første entrepriseprosjekt med utbyggingen av nye Oslo lufthavn på Gardermoen. Dette ble starten på den eventyrlige reisen selskapet har hatt frem til i dag!

Når Gisle nå trapper ned, overlater han styringen av konsernet Ove Skår Gruppen AS til Kjell Bukholm. Her inngår også en rekke datterselskap innen eiendom samt entreprenørbedriften Ove Skår AS i selskapsstrukturen. 

Foto: Gisle Eidissen og Ove Skår – Kjell Bukholm og Gisle Eidissen

«Vi takker Gisle for den fremragende jobben han har gjort gjennom 29 år i selskapet og ønsker han lykke til som delvis pensjonist!» 


Middag på ærverdige Borregaard Hovedgård

Torsdag 2. mai 2024, var det duket for fest på Borregaard Hovedgård med ansatte og spesielt inviterte gjester. Et langt og godt samarbeid ble dokumentert i en video som viste hovedpunkter og tidsreisen selskapet har hatt. 

Det ble en høytidelig, men likevel personlig kveld hvor gjestene fikk servert en flott meny. Flere var på talelisten og hadde gode ord å si om Gisle som kollega og sjef gjennom mange år. 

Spesielt rørende var det når Ove overrakte sin gode partner og kollega en karikaturtegning tegnet av Øistein Kristiansen (Øisteins blyant).En støttespiller for Ove Skår Gruppen

Selv om Gisle nå trapper ned og går over i en rådgiverrolle for selskapet, vil han fortsatt være involvert i enkelte prosesser og en støttespiller for selskapet.

Vi takker Gisle for den fremragende jobben han har gjort gjennom 29 år i selskapet og ønsker han lykke til som delvis pensjonist!