Ove Skår Gruppens logo.

Pålitelig og profesjonell samarbeidspartner

Vi verdsetter våre kunder og tror på å bygge fremtidens bygg, basert på gode relasjoner, gjensidig tillit og respekt. 

0
MNOK omsetning i 2022
0
medarbeidere
Dronebilde av byggeplassen for nye Gressvik Torg.

Vår dedikasjon til kvalitet, pålitelighet og kundetilfredshet er kjernen i alt vi gjør. Vi verdsetter våre kunder og bygger sterke relasjoner basert på gjensidig tillit og respekt.

Tindlund Park eksteriør, vannspeil, grønt gress og bygning

Ove Skår Gruppen AS har en lang historie innen eiendomsutvikling, og vår ekspertise strekker seg over ulike typer prosjekter. Dette inkluderer alt fra boligbygging i felt, større og mindre leilighetsprosjekter, til et vidt spenn av næringsbygg. Vårt spenn av prosjekterfaring har gitt oss kompetanse og tyngde innen ulike aspekter av eiendomsutvikling.

Arbeider i oransje synlighetstøy med verneutstyr titter på anleggsmaskiner som arbeider med steiner og jord.

De ferskeste nyhetene og oppdateringene fra Ove Skår. Her finner du informasjon om våre nyeste prosjekter, bærekraftsinitiativer, samfunnsengasjement og bransjenyheter.

To arbeidere i synlighetstøy og verneutstyr arbeider innendørs.

Ove Skår AS er et entreprenørselskap i Ove Skår Gruppen AS, og i dag en av Østfolds ledende entreprenører. Selskapet ble etablert i 1989. Vårt marked er østre Viken og Oslo, hvor vi har gjennomført mange store og betydningsfulle prosjekter. 

Vi er opptatt av miljø og bærekraft

I Ove Skår Gruppen er vi forpliktet til en helhetlig tilnærming som omfatter klima og miljø, HMS, KS og sosialt engasjement.

Aktuelt

Gruppen
Kjell Bukholm har overtatt rollen som konsernleder i Ove Skår Gruppen etter at Gisle Eidissen trapper ned og går over i en rådgiver rolle etter 29 år i bedriften.
Bolig, Entreprenør
Ove Skår AS med kontrakt om bygging av det unike boligprosjektet Innseilingen, på Kråkerøy – for Glombo Brygge AS
Entreprenør
Til tross for at bransjen preges av usikkerhet og rentehevinger, finnes det lyspunkt.
Entreprenør
Ove Skår AS har signert kontrakt om bygging av kontorbygg på Bryn i Oslo – NH27 – for Nils Hansensvei 27 AS (Pecunia AS)
Gruppen, Entreprenør
Mandag 6. november hadde vi internt miniseminar for noen av våre medarbeidere som jobber nærmest de kontraktuelle formalia.
Gruppen
Onsdag 13. september gjennomførte vi første heldagssamling i vårt lederutviklingsprogram og vi samlet våre 30 ledere på Tune Prestegård!

Kontaktskjema

Fyll inn kontaktskjemaet under for å komme i kontakt med oss. * = påkrevde felter.